ES-C4+2 -s

ozi

Kedu ihe mere ụgbọ ala Golf Borcart ka ewu ewu?

BorCart bụ ụlọ ọrụ teknụzụ ọgbara ọhụrụ nke mbụ na-arụ ọrụ na mmepe na nrụpụta ụgbọ ala eletrik na China, ugbu a ọ bụ otu n'ime ndị na-emepụta ụgbọ ala eletrik na akụrụngwa ndị ọzọ dị iche iche na China. E hiwere BorCart na 2000.

Iji hụ na ịdị mma a pụrụ ịdabere na ya, anyị na-eji ụgbọ ala KDS America na ihe ndị ọzọ na-emezu nkọwapụta nke ọma na ahịa esenidụt Ụgbọ ala anyị niile nọ n'okpuru usoro NPI siri ike. lQC, POC na usoro QA ma nwalee ngwaahịa 100% na ahịrị mgbakọ. Nkwado mba ụwa nke ISO9001 na asambodo CE na-akwado usoro anyị.

Atụmatụ nkeụgbọ ala gọlfụbụ fashionable, smart, bara uru na echekwa. The mordern imewe, ụdị dị iche iche, a pụrụ ịdabere na àgwà na keukwu ọrụ e toro na ekele site n'aka ndị ọrụ sitere na ihe karịrị mba 30, gụnyere USA, Germany, France, UK, Mexico, Vietnam, Thailand, Philippines, Malaysia, Saudi Arabia, South, Africa. , Sweden, Cuba, Greece na Australia wdg.

Uru nke ụgbọ ala anyị karịsịa dị ka n'okpuru;

Nkwụsị & Arụmọrụ breeki:

1.Front nkwusioru: Ugboro abụọ siwing ogwe aka na onwe n'ihu nkwusioru + eriri igwe mmiri na gbọmgbọm hydraulic mgbali ujo absorber.

2.Rear nkwusioru: Integral n'azụ axle, Speed ​​ratio 16: 1 mmiri efere na Hydraulic Shock.

3.Braking usoro: azụ axle, 4wheel hydraulic breeki, 4wheel diski breeki + electronic breeki na-adọba ụgbọala.

4.Turning usoro: Bi-directional ogbe na pinion steering usoro, Akpaaka backlash nkwụghachi ụgwọ.

5.Frame: Elu-ike metal trapezoidal etiti (electrophoresis + elu gloss).

Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na Borcart Golf Carts, biko nweere onwe gị ịkpọtụrụ anyị, E wezụga nke ahụ, anyị na-achọkwa ndị na-ere ahịa na ndị ọrụ na-emekọ ihe ọnụ n'ụwa nile, anyị ga-enwe obi ụtọ ịnye gị enyemaka anyị.

ụgbọ gọlfụ borart

ụgbọ ala gọlfụ eletrik

nzaghachi 1

 

 


Oge nzipu: Mar-29-2024